Design kad niaga pada harga bajet dan berpatutan? Betul ka?!

Adakah anda sudah memiliki kad bisnes anda sendiri? Belum miliki? Belum terfikir untuk lakukan kad bisnes anda sendiri? Kami ada penyelesaiannya!

Kad bisnes merupakan senjata utama bagi peniaga kecil-kecilan mahupun yang sudah berkembang luas. Kad bisnes ini juga bukan hanya digunakan oleh peniaga malah untuk kegunaan sendiri dan korprat.

Mengapa penting mempunyai kad bisnes?

Kad bisnes merupakan salah satu cara untuk pelanggan atau kenalan untuk menghubungi anda dengan lebih cepat dan efektif. Kad bisnes bukan sahaja digunakan oleh kakitangan kerajaan sahaja malah badan-badan bukan kerajaan juga menggunakan kaedah ini untuk memperkenalkan diri mereka pada komuniti.

Kad bisnes ini bukan sahaja jambatan untuk salam perkenalan malah ia mampu memberikan “first impression” yang tersendiri pada pelanggan atau orang yang menerima kad bisnes tersebut. Kami menyediakan kad bisnes yang mempunyai kualiti terbaik dan warna pencetakkan yang tinggi.

Oleh itu, MyLabuan Copy Centre menyediakan servis untuk orang ramai mendapatkan kad bisnes mereka sendiri. Kami menyediakan lebih dari 10 jenis templates business card untuk anda pilih mengikut citarasa anda.

Kualiti Terjamin

Mementingkan kualiti reka bentuk kad niaga adalah yang terbaik dan menampilkan visual yang mampu menarik perhatian penerima kad niaga tersebut.

Servis Pelanggan

Mementingkan reka bentuk kad niaga yang pelanggan inginkan. Nasihat dan semakan tentang design juga dilakukan. Sebarang perubahan akan dirujuk serta-merta

Visual Kad Niaga

Visual memainkan peranan penting dalam proses design kad niaga yang menarik dan fantastic! Tidak terlalu padat namun tidak terlalu kosong. Sedang-sedang sahaja~

Iconz Menarik

Icon-icon yang menarik adalah salah satu trendy design yang telah digunakan sejak kewujudan kemudahan font icon tersebut. Ia lebih mudah difahami oleh orang ramai.

Antara koleksi kad niaga yang telah kami lakukan...

Anda berminat untuk menggunakan servis kami? Hubungi kami!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *