fbpx

Sticker Balang Kuih raya | Design & Print

Sticker Balang Kuih Raya | Design & Print
Pengenalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para pengunjung yang melawati ruangan blog RizQi Copy Centre! Tidak lama lagi kita akan menyambut bulan yang penuh keberkatan iaitu bulan Ramadhan dan pastinya anda akan sibuk untuk melakukan persiapan bagi musim perayaan Aidilfitri akan datang, bukan? Pada anda yang sedang mencari servis design dan print sticker balang kuih raya, usah risau kerana kami menyediakan perkhidmatan tersebut pada harga cukup rendah! 

Adakah design free?

Ia bergantung pada tempoh pembikinan dan tahap kesukaran design tersebut. Jika design sticker itu tidak perlu terlalu spesifik, maka ia adalah percuma namun jika anda memerlukan spesifik design yang khas untuk branding anda, cas design akan dikenakan. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu risau kerana kami tidak cas design terlalu mahal terutama servis cetak sticker.

Berapa lama boleh siap?

Kami menjanjikan anda 1 hingga 2 hari bekerja diperlukan untuk menyiapkan tempahan sticker anda. 

Anda boleh datang terus ke kedai kami dan membawa contoh balang kuih raya anda gunakan sebagai sample supaya mudah untuk kami menyukat saiz yang sesuai mengikut keperluan bajet anda. Boleh rujuk Google Maps di bawah ini berkenaan lokasi kami ya.

Anda boleh hubungi kami melalui aplikasi WhatsApp di 0172179199 atau boleh email di mylabuancc@gmail.com pada bila-bila masa sahaja. Servis kami lakukan adalah 24 jam. Anda boleh rujuk senarai harga sticker dengan menekan butang di bawah ini. Terima kasih!

Don't Forget to Share!
Penulis Blog
Mohd Faaiz

Hi! Selamat datang ke ruangan Design & Talk blog. Ruagan blog ini bertujuan untuk memberikan pendedahan pada anda tentang kepentingan dan elemen-elemen penting yang perlu di dalam perniagaan.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email:- mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz . Sebarang pertanyaan berkenaan servis boleh dilakukan.

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0198813858 untuk mendapatkan info lanjut.

Jika anda ingin melihat atau menghubungi kami melalui facebook, tekan sahaja icon "Facebook" ini. Like & Follow Us!

Ruangan Komen