Produk Kesihatan

Pengenalan

MyLabuan Copy Centre bukan sahaja menawarkan servis percetakan & graphic design malah produk kesihatan untuk manusia pun kami turut sediakan untuk kemudahan pelanggan di luar sana. Antaranya adalah Stevia, Kopi Delima GEN2 dan Sabun Taharah.

Penerangan Ringkas Produk

Produk pertama adalah Stevia. Stevia adalah sejenis produk pemanis yang tidak mengandungi kalori dan ia bertindak sebagai pemanis semulajadi di dalam minuman anda! Stevia si Pemanis ini adalah langkah yang boleh anda lakukan untuk berhenti pengambilan gula lebih di dalam minuman seperti kopi.

Perlahan-lahan, tuan dan puan pasti akan rasa perubahan dari segi fizikal dan tahap kesihatan. Terdapat lebih daripada 10 khasiat jika bertukar kepada Stevia! Anda pasti tidak kecewa dengan hasilnya kemudian.

Terdapat 2 jenis Stevia yang kami promosikan iaitu :-

  • Stevia RCC (Anda perlu mendaftar sebagai ahli)
  • Stevia Care (Tidak perlu daftar sebagai ahli)

Untuk dapatkan info lanjut, anda boleh klik gambar di bawah ini.

Produk Kedua adalah Sabun Taharah. Eh? Ini kan sabun! Kenapa masuk dalam kategori produk kesihatan manusia? Sebenarnya sabun taharah adalah produk kesihatan untuk kesucian dan kecantikan kulit serta sewaktu dengannya.

Sabun Taharah atau lebih dikenali sebagai Sabun Tanah, mengandungi 90% tanah liat! Sabun taharah bukan sahaja boleh digunakan untuk proses samak mal

aah boleh digunakan untuk membaiki semula kulit-kulit yang telah rosak disebabkan penyakit. Bukan itu sahaja, sabun taharah juga mampu menghilangkan bau badan!

Jika anda aktif membeli pakaian bundle, kami syorkan anda untuk membeli dan menggunakannya untuk menyamak pakaian bundle itu. Pakaian-pakaian bundle ini kebanyakannya di bawa masuk daripada luar negara maka pakaian tersebut terdedah pada pelbagai jenis bakteria dan virus.

MeowQu : Sabun TaharahSabun Taharah
  • Pelbagai khasiat untuk kulit anda
  • Sesuai untuk digunakan menyamak atau bersertu najis berat
  • Cuci sayuran (bersihkan toksik / racun)

Produk ketiga adalah Kopi Delima GEN2. Secara amnya, Kopi Delima GEN2 mempunyai antioksidan yang tinggi dan berupaya melindungi kelenjar prostat, payu dara, organ paru-paru, jantung atau sistem kardiovaskular. Selain itu, ia juga boleh memperbaiki & mengembalikan kesihatan “Miss V” bagi perempuan.

Produk ini amat sesuai pada mereka yang menghidap darah tinggi, masalah kolestrol, masalah toksin tinggi di dalam badan dan lain-lain. Kopi Delima ini mengandungi pelbagai khasiat yang tinggi untuk anda. Tambahan pula, aroma kopi ini mampu memikat hati anda di waktu pagi anda! Info lanjut boleh ikuti post ini "Kopi Delima GEN2 ( Coffee Pomegranatbe GEN 2 )"

Ingin menjana pendapatan anda tanpa modal?

Kami juga menyediakan servis dropship di mana anda tidak perlu mengeluarkan wang untuk menjana pendapatan anda malah anda boleh meningkatkan kemahiran perniagaan anda untuk masa akan datang. Berminat? Tekan icons di sebelah dan dapatkan info lanjut tentang servis dropship kami lakukan. Anda boleh hubungi 0172179199 (Zaharil) untuk mendapatkan info lanjut tentang bagaimana proses dropship dilakukan.