fbpx

Produk Kesihatan

RizQi Copy Centre bukan sahaja menyediakan servis percetakan dan seni rekabentuk grafik, malah menyediakan servis sampingan di mana kami menjual pelbagai jenis produk kesihatan manusia yang dijamin berkesan dan memberi kesan positif pada tubuh badan manusia.

MyLabuan Nutrition merupakan salah satu perniagaan dibawah MyLabuan Enterprise dan menjual pelbagai jenis produk kesihatan sejak 2013. Oleh itu, kami amat gembira sekali apabila pelanggan yang membeli produk kesihatan ini berasa lebih segar dan tahap kesihatannya meningkat ke paras optimum.

Selain menjalani kehidupan cara yang sihat seperti bersenam dan mengamalkan permakanan seimbang, anda boleh kuatkan atau tambahkan dengan ubat sampingan yang boleh membantu dan meningkatkan kadar metabolisma badan agar pembakaran lemak adalah bergerak lancar sekali.

Produk yang kami ingin perkenalkan pada anda semua adalah :-

Produk-produk yang dinyatakan adalah selamat untuk digunakan oleh manusia kerana kami telah mencubanya dan ia juga mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan JAKIM.

Produk Kesihatan Manusia

Stevia-Dcare

Stevia D'Care

Produk pemanis yang tidak mengandungi kalori dan ia bertindak sebagai pemanis semulajadi di dalam minuman anda. All you need is a tiny bottle of natural sweetener, Stevia D'care is the answer!

Sabun Taharah

Sabun Taharah atau lebih dikenali sebagai Sabun Tanah. Sesuai untuk digunakan untuk proses samak kerana 90% adalah mengandungi Tanah Liat yang bersih. Sabun taharah juga sesuai untuk membasuh pakaian bundle dan sayuran. Order sekarang!

Tentang Produk Kesihatan

Secara amnya, produk kesihatan yang berada di pasaran sekarang ini amat mudah didapati di mana-mana sahaja namun sejauh mana keberkesanannya terhadap pengguna adalah berbeza kerana penerimaan bahan-bahan terkandung di dalam produk pada tubuh badan juga berbeza pada setiap individu.

Sebagai pengguna, kita harus bijak memilih produk yang terbaik untuk diri kita namun harus diingatkan bahawa produk yang kami syorkan adalah untuk membantu meningkatkan semula tahap kesihatan anda ke paras normal seperti Stevia RCC dan Stevia D’care. 

Sebagai contoh, stevia adalah pemanis semulajadi yang membolehkan pengguna perlahan-lahan mengurangkan gula di dalam minuman dan apabila anda sudah sampai di tahap yang normal, gula sudah dilupakan sepenuhnya!

Kami amat gembira sekali untuk membantu anda untuk berubah ke gaya hidup sihat kerana kehidupan yang kurang sihat akan membawa padah pada hari tua kelak.

Perlukan pertanyaan segera?

Anda boleh membuat tempahan atau membeli produk kesihatan di atas melalui borang dibawah. Jika anda mempunyai sebarang persoalan tentang produk tersebut, boleh hubungi kami melalui e-mail. Kami akan membalas e-mail anda secepat mungkin pada waktu beroperasi. Untuk urusan mustahak, anda boleh hubungi segera pada 60198813858