fbpx

Servis Rubber Stamp | Kota Kinabalu, Malaysia

Kami menyediakan servis atau khidmat pembikinan rubber stamp pada harga yang cukup berbaloi untuk semua jenis kegunaan sama ada kegunaan pejabat, sekolah, persendirian dan lain-lain.

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Rubber Stamp atau Cop Getah merupakan salah satu alatan pejabat yang wajib dimiliki oleh mana-mana syarikat mahupun jabatan. Ia adalah suatu simbolik yang memaparkan imej syarikat atau jabatan anda secara tidak langsung.

Rubber Stamp bukan sahaja terhad pada perkara rasmi sahaja malah ia turut digunakan dalam aktiviti-aktiviti yang berkaitan tentang keceriaan. Jika dibandingkan pada awal Rubber Stamp ini diperkenalkan di Malaysia, kos pembikinan adalah cukup berbeza sekali berbanding pada zaman sekarang. Oleh itu, guru-guru tadika juga menyediakan rubber stamp yang bersaiz mini dan mempunyai karakter-karakter animasi yang unik untuk kegunaan aktiviti mereka.

Pendek kata, rubber stamp boleh digunakan untuk pelbagai jenis kegunaan dan ia juga mempunyai pelbagai jenis yang tersendiri mengikut citarasa serta kehendak anda untuk menggunakannya. Jika anda berminat, anda boleh hubungi kami segera di 60198813858

Servis Rubber Stamp | Kota Kinabalu, Malaysia
Ciri-Ciri Servis Pembikinan Rubber Stamp
Kualiti Terjamin

Kami memastikan kualiti rekabentuk rubber stamp adalah berkualiti tinggi dan mempunyai ciri-ciri yang tersendiri. Mengutamakan kehendak pelanggan dan memastikan ia adalah menepati tempahan yang dilakukan.

Pantas dan Cekap

Memastikan tempoh menyiapkan rekabentuk rubber stamp adalah singkat dan tepat. Proses pembuatan mengambil masa dalam 24 Jam, Walau bagaimanapun kadang-kadang ianya bergantung pada stok semasa bahan kami.

Jenis-Jenis Rubber Stamp
Pocket Stamp
Normal Rubber Stamp
Self-Inking Stamp
Colop Self Inking
RizQi Flash Stamp
RizQi Flash Stamp
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Lot No. 6, 1st Floor Putatan Court,
Putatan Square PH II, Lrg Putat 1,
88200 Putatan, Sabah.

Isnin - Sabtu : 10:00 Pagi hingga 6.00 Petang
Ahad & Cuti Umum : Cuti
Permintaan Pelanggan : Call / WSP 60198813858

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 088-338083 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.