Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para pengunjung!

Kami ingin kongsikan lagi servis yang tidak asing lagi di Malaysia iaitu servis pembikinan rubber stamp. Kami amat mengalakkan anda yang berada di Sabah dan Sarawak untuk merujuk post kami berkaitan rubber stamp. Terdapat pelbagai jenis rubber stamp yang berada di pasaran di mana kami menyediakan 4 jenis rubber stamp yang boleh anda pilih dan gunakan untuk diri sendiri / perniagaan.

  1. Pre-Inked stamp (Sering digunakan dalam urusan rasmi dan resit bayaran)
  2. Self-Inking stamp (Kerap digunakan dalam urusan rasmi dan resit bayaran)
  3. Pocket Stamp (Personal use / Business)
  4. Pen Stamp (Personal use)
 
Pre-Ink-Stamp-Type Example
Pocket Stamp Type Example
Self-Inking Stamp Type Example
Pen-Stamp Type Example

Masing-masing mempunyai fungsi yang berbeza dan harga berbeza mengikut saiz serta design yang digunakan. Sukacita kami ingin umumkan bahawa kami¬†mementingkan kualiti¬†maka kami tidak melakukan¬†“khidmat express” (cepat siap)¬†kerana prosesnya adalah memakan masa yang lama.


Cara membuat tempahan adalah amat mudah sekali…

  1. Anda hanya perlu berikan perkataan yang perlu ditulis dan kami akan hantar design dan harga untuk anda semak dan jika anda bersetuju dan bayar deposit, barulah tempahan dibuat.
  2. Jika anda mengalami masalah untuk memberi lakaran design rubber stamp, anda boleh snap gambar atau cari gambar yang lebih kurang sama dengan design yang anda inginkan.
  3. Selepas sahaja design diterima, kami akan berikan harga untuk ada pertimbangkan. Jika bersetuju, tempahan boleh dilakukan dan boleh bayar deposit dahulu.

Dapatkan info lanjut tentang harga rubber stamp dengan hubungi kami melalui WhatsApp yang tertera di screen smartphone / desktop anda. Jika anda tinggal di kawasan Kota Kinabalu atau Putatan, anda boleh lawat kedai kami di

 Lot 300, 1st Floor,
Taman Pasir Putih PH4, Jalan Gorongan,
Putatan,
88200 Kota Kinabalu, Sabah.
(Atas 99 Speedmart, berdekatan Dewan Sri Putatan)

Atau anda boleh membuat tempahan ketika kami berada di Tamu Minggu (Tamu Gaya) bersebelahan DBKK setiap hari AHAD. Adakah anda berminat untuk servis grafik design yang boleh digunakan untuk perniagaan anda? Klik sini grafik design. Kami mengalu-alukan apa sahaja jenis order yang ingin anda inginkan. Jangan lupa untuk hubungi kami segera! Terima kasih :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *