fbpx

Servis Percetakan Kad ID | Kota Kinabalu

Adakah anda sedang mencari tempat mencetak kad keahlian / pelajar / ID pada harga yang cukup berpatutan pada bajet anda mengikut design terkini? Anda datang tepat pada masanya! Info lanjut servis di bawah…

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Kad Pengenalan Diri atau ID Card yang sering digunakan oleh pelbagai jenis organisasi atau syarikat atau apa sahaja yang melibatkan komuniti yang besar untuk apa sahaja aktiviti atau acara yang besar yang seringkali dilihat digantungkan pada leher staf atau ahli-ahli yang terlibat bagi membezakan identiti dan tugas yang dilakukan oleh individu tersebut.

RizQi Stamp & Stickers Printing kini menyediakan servis percetakan kad ID pada harga yang berpatutan untuk pelbagai jenis kegunaan. Namun begitu, kami tidak menerima tempahan berkaitan pembikinan semula kad yang telah hilang mahupun rosak tanpa bukti yang kukuh dan pengesahan daripada pihak berkuasa.

Harga : 

# PVC ID Kad TANPA Lanyard : RM15
# PVC ID Kad Berserta Holder/Lanyard : RM20
# PVC ID Kad Berserta Lanyard (Customize) : RM30

Info lanjut boleh hubungi kami di 60198813858 atau terus datang ke kedai kami untuk proses pengurusan tempahan atau boleh Klik Sini Order Online

Ciri-Ciri Servis Rekabentuk & Cetak
Kualiti Terjamin

Kami memastikan kualiti rekabentuk (design) dan pencetakkan kad ID adalah berkualiti tinggi. Rekabentuk akan diperbaiki selagi ia tidak menepati citarasa anda inginkan.

Visual Berkualiti Tinggi

Memastikan visual menarik perhatian yang mampu menarik perhatian perniagaan anda. Mengutamakan citarasa visual kad ID yang anda inginkan.

Pantas dan Cekap

Memastikan tempoh menyiapkan rekabentuk adalah singkat dan tepat. Sebarang semakan rekabentuk boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja.

Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Isnin - Sabtu : 9.30 Pagi hingga 6 Petang
Ahad & Cuti Umum : Tutup
Pick-Up Order : Hubungi 0109525193

Waktu Beroperasi

Isnin - Sabtu : 9 Pagi hingga 6 Petang
Ahad : 10 Pagi hingga 4 Petang
Tutup : Cuti Umum sahaja

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 088-338083 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.