fbpx

Servis Penyediaan Tag Nama | Kota Kinabalu

Adakah anda sedang mencari tempat menyediakan servis penyediaan tag nama pada tempoh yang singkat dengan harga yang cukup berpatutan?! Info lanjut boleh didapati pada ruangan bawah. 

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Tag Nama (Name Tag) adalah satu aksesori yang sering digunakan oleh pelbagai jenis lapisan golongan individu seperti golongan guru, jururawat, pelajar sekolah dan lain-lain.

Name tag ini terbahagi pada dua jenis iaitu yang dilekatkan pada baju secara jahit sulam atau menggunakan pin/magnet. Meskipun name tag ini tidak lagi relavan dengan adanya ID Card namun begitu, ia masih popular digunakan bukan kerana rupa namun ia telah dikeluarkan dalam satu surat siaran tentang pemakaian tanda nama pada tarikh 14 Oktober 1983 oleh Jabatan Perdana Menteri Kuala Lumpur ketika itu bagi tujuan ‘meningkatkan perkhidmatan awam khasnya dalam bidang perhubungan awam, berbagai cara dan warna telah digunakan.’

Oleh itu, usaha ini telah berjaya diterapkan bukan sahaja dalam badan-badan berkanun kerajaan malah ia juga digunakan pada pelajar sekolah, guru sekolah, badan bukan kerajaan, syarikat-syarikat swasta dan lain-lain kerana ia pemakaian ini mampu meningkatkan imej kekemasan dan keseragaman serta keunikkan dalam pada masa yang sama.

Oleh itu, RizQi Stamp & Sticker Printing juga menyediakan perkhidmatan penyediaan tag nama / tanda nama / name tag yang menggunakan pin dan magnet pada harga yang berpatutan. Untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi kami melalui aplikasi WhatsApp di 0198813858.

Servis Penyediaan Tag Nama | Kota Kinabalu
Ciri-Ciri Servis Rekabentuk & Cetak
Kualiti Terjamin

Kami memastikan kualiti tag nama / name tag sentiasa pada kualiti yang terbaik pada setiap masa.

Visual Berkualiti Tinggi

Memastikan visual tag nama adalah menepati cita rasa dan standard perukuran yang telah ditetapkan oleh kerajaan.

Pantas dan Cekap

Memastikan tempoh pembikinan adalah menepati masa yang telah ditetapkan oleh pada kedua-dua pihak.

Harga Servis
Tag Nama Biasa

Tag nama ini adalah berukuran [7.5cm x 2.0cm] [7.5cm X 2.5cm] iaitu saiz standard yang telah ditetapkan oleh kerajaan. Tempoh untuk menyiapkan adalah 1 hingga 2 hari.

Harga :
RM 10.00 (Pin) /seunit
RM 18.00 (Magnet) /seunit

PVC Name TAG
Tag Nama (Guna Pin / Magnet)
Tag Nama Epoxy Tanpa Logo

Tag nama ini adalah berukuran [7.5cm x 2.0cm] [7.5cm X 2.5cm] iaitu saiz standard yang telah ditetapkan oleh kerajaan. Tempoh untuk menyiapkan adalah 2 hingga 3 hari.

Harga :
RM 18.00 (Pin) /seunit
RM 25.00 (Magnet) /seunit

TAG Nama Epoxy
Tag Nama Epoxy Tanpa Logo
Tag Nama Epoxy (Logo)

Tag nama ini adalah berukuran [7.5cm x 2.0cm] [7.5cm X 2.5cm] iaitu saiz standard yang telah ditetapkan oleh kerajaan. Tempoh untuk menyiapkan adalah 2 hingga 3 hari.

Harga :
RM 25.00 (Pin) /seunit
RM 28.00 (Magnet) /seunit

TAG Nama Epoxy Logo
Tag Nama Epoxy (Logo)
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Lot No. 6, 1st Floor Putatan Court,
Putatan Square PH II, Lrg Putat 1,
88200 Putatan, Sabah.

Waktu Beroperasi

Isnin - Sabtu : 9.30 Pagi hingga 6 Petang
Ahad & Cuti Umum : Tutup
Pick-Up Order : Hubungi 0109525193

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 088-338083 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.