fbpx

Servis Penyediaan Laman Web | Info Am

Servis Penyediaan Laman Web | Kota Kinabalu
Pengenalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para followers RizQi Copy Centre. Pada hari ini saya ingin berkongsikan lagi salah satu servis yang saya lakukan disamping penyediaan servis graphic design iaitu penyediaan laman web. Sebelum ini, saya pernah menulis sebuah post berkaitan kepentingan laman web dalam perniagaan namun kali ini saya hanya ingin memperkenalkan lebih lanjut tentang servis yang saya lakukan.

Servis penyediaan laman web ini tidak terhad pada perniagaan malah ia terbuka pada individu yang ingin memiliki laman web sendiri bagi tujuan tertentu seperti memuat naik hasil-hasil karya atau gambar-gambar menarik terutama jurugambar. Cas yang dikenakan hanyalah SERENDAH RM 450 SAHAJA! Saya boleh siapkan laman web anda kurang daripada 2 minggu sahaja iaitu bergantung pada jenis design dan jenis laman web anda inginkan.

Laman web yang saya lakukan adalah laman web yang mempunyai 5 halaman asas utama iaitu Homepage (Halaman Utama), About Us / Me (Mengenai Kami / Saya), Service (Servis / Produk), Contact page dan Sitemaps. Selain itu, cas penyuntingan gambar akan dilakukan secara percuma bagi 10 gambar produk anda atau pilihan gambar anda ingini. Saya boleh sediakan laman web dalam pelbagai bentuk iaitu kesemua info anda dalam satu ruang halaman (single web page / one page design) sahaja atau terpisah pada 5 halaman berbeza (seperti laman web saya).

Sub-Domain Introduction | Servis Penyediaan Laman Web

Namun begitu, anda tidak akan mempunyai domain name kerana pakej ini hanyalah digunakan sebagai salah satu sub-domain kepada domain laman saya iaitu mylabuan.com. Contohnya, anda ingin gunakan nama anda sebagai main domain name iaitu mohdfitri.com di mana ini adalah tidak terkandung dalam pakej saya sediakan kerana anda perlu menggunakan servis penyewaan domain name. Jangan risau, saya juga ada sediakan servis itu namun kali ini saya hanya ingin fokuskan pada servis penyediaan laman web. Jika anda menggunakan servis ini, anda akan disenarikan sebagai salah satu sub-domain pada laman web saya. Contohnya, mohdfitri.mylabuan.com di mana ia adalah sah dan boleh digunakan secara serta-merta!

Pakej servis penyediaan laman web ini adalah bertujuan pada individu yang tidak mempunyai bajet yang besar namun ingin memiliki laman web bagi memudahkan interaksi bersama pelanggan dan meluaskan rangkaian kenalan mereka lebih jauh. Anda tidak perlu risau tentang Google Ranking kerana kami sentiasa berada di halaman pertama dan kedua bagi Google Search Result.

Jika anda berminat untuk menggunakan servis penyediaan laman web ini, anda boleh hubungi kami melalui email di mylabuancc@gmail.com atau hubungi saya melalui aplikasi WhatsApp di 60172179199 pada bila-bila masa sahaja. Servis saya lakukan adalah 24/7! Anda boleh isi borang di bahagian Hubungi Kami untuk mendapatkan quotation tentang servis penyediaan laman web.

Jangan Lupa untuk Share!
Penulis Blog
Mohd Faaiz

Hi! Selamat datang ke ruangan Design & Talk blog. Ruagan blog ini bertujuan untuk memberikan pendedahan pada anda tentang kepentingan dan elemen-elemen penting yang perlu di dalam perniagaan.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email:- mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz . Sebarang pertanyaan berkenaan servis boleh dilakukan.

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0172179199 untuk mendapatkan info lanjut.

Jika anda ingin melihat atau menghubungi kami melalui facebook, tekan sahaja icon "Facebook" ini. Like & Follow Us!

Ruangan Komen