fbpx

Servis Pencetakan | Fast & Cheap

Selain menyediakan servis seni rekabentuk grafik (graphic design), kami juga menyediakan servis pencetakan untuk semua jenis kegunaan. Jika anda tinggal di kawasan berhampiran kedai kami, jangan lupa untuk mencuba servis kami!

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Kami bukan sahaja menyediakan servis seni rekabentuk grafik malah menyediakan servis pencetakan pada harga berpatutan untuk semua jenis kegunaan seperti mencetak risalah, kad bisnes, stickers dan lain-lain. 

Selain itu, kami juga menyediakan servis e-Printing di mana anda boleh menghantar fail yang perlu dicetak melalui e-mail. Anda hanya perlu datang ke kedai kami dan melengkapkan proses pembayaran servis pencetakan. Fail anda tidak akan disalahgunakan dan tidak disimpan oleh pihak kami.

Tambahan itu, kami bukan sahaja menyediakan khidmat e-printing malah kami juga menyediakan khidmat Book Binding, Laminating, Photocopy Identity Card dan lain-lain. Jika anda tidak mempunyai kemudahan mesin cetak, anda boleh kunjungi kedai kami pada bila-bila masa!

Servis Pencetakan | Kota Kinabalu
Servis Pencetakan Disediakan
Photocopy
Color Printing
Book Binding
E-Printing
Scanner
Photostat I/C
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Lot 7, Ground Floor, Wisma TJ&R,
Putatan Square, Jalan JKR,
88200 Putatan, Sabah.

Isnin - Sabtu : 9 Pagi hingga 6 Petang
Ahad : 10 Pagi hingga 4 Petang
Tutup : Cuti Umum sahaja

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 60198813858 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.