fbpx

Logo Design Malaysia | Fast & Low Price

Menawarkan servis logo design pada harga serendah RM 80.00 sahaja! Tawaran ini terbuka pada pelbagai jenis kegunaan iaitu daripada peniaga biasa hingga syarikat ternama. Hubungi kami segera untuk mendapatkan logo design yang anda ingini!

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Pernahkah anda terfikir bagaimana logo mampu mempengaruhi pemikiran kita apabila kita melihatnya? Apabila kita terlihat logo Adidas di mana-mana pusat beli-belah, pastinya secara tidak langsung terlintas di fikiran kita tentang pakaian dan kasut sukan! Hanya dengan nama dan logo itu sendiri sahaja sudah mengingatkan pelbagai perkara yang berkaitan dengan perniagaan tersebut! Pendek kata, memiliki logo merupakan salah satu langkah wajib yang anda harus ambil berat kerana ia mampu mempengaruhi pemikiran orang ramai tentang perniagaan anda lakukan. 

Memiliki logo yang simbolik pada perniagaan anda juga memainkan peranan utama dalam mencerminkan imej perniagaan anda. Jika anda lakukan perniagaan berkaitan penyediaan makanan seperti kedai makan atau kafe, pastinya anda ingin menyampaikan imej yang berkaitan tentang kedai makan dan bukan sebaliknya.

Oleh itu, kami sukacita menghulurkan anda bantuan servis logo design pada harga serendah RM 80.00 sahaja! untuk semua jenis perniagaan. Anda hanya perlu berikan tema dan jenis perniagaan anda lakukan, kemudian kami akan bentangkan beberapa lakaran design logo pada anda dalam masa terdekat. Proses untuk menyiapkan suatu logo adalah 3-5 hari bekerja. 

Logo Design Malaysia | Servis Logo Design
Ciri-Ciri Servis Rekabentuk & Cetak
Kualiti Terjamin

Kami memastikan kualiti rekabentuk logo adalah menepati citarasa anda dan tidak dipengaruhi oleh logo-logo yang sudah sedia ada dalam pasaran.

Visual Berkualiti Tinggi

Memastikan visual logo adalah berkualiti tinggi dan tidak mempunyai cacat-cela pada rekabentuk logo tersebut. File logo diberikan adalah dalam jpeg,png dan pdf pada 300 dpi.

Pantas dan Cekap

Memastikan jangka masa untuk menyiapkan logo adalah dalam tempoh 3 - 5 hari bekerja. Proses pengesahan rekabentuk logo juga terkandung dalam tempoh tersebut.

Harga Servis
Logo Design
RM 80.00
  • Harga adalah termasuk Cas Design + Review
  • Semakan boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja
  • Harga adalah tidak termasuk logo baru atau logo rosak.
  • Dijamin berkualiti dan berbaloi dengan perlaburan anda.
  • Tempoh untuk menyiapkan logo adalah 3 - 5 hari bekerja.
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Shop Lot No.3, Lorong Friendship 3C,
Taman Friendship PH3, Petagas,
88200 Kota Kinabalu, Sabah.

Isnin - Sabtu : 9 Pagi hingga 6 Petang
Ahad : 10 Pagi hingga 4 Petang
Tutup : Cuti Umum sahaja

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0172179199 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.