Pengenalan Kopi Delima GEN2 (Pomepure Pomecafe)

Biji delima ekstrak ini dicampur dengan ekstrak herba dan aroma yang memikat hati masyarakat Malaysia. Gabungan rasa lemak, manis dan pahit yang tinggi menjadikan ia sebagai minuman pilihan masyarakat Malaysia waktu kini.

Ekstrak Delima dengan gabungan herba terpilih secara saintifik dicampur untuk menghasilkan minuman kesihatan Kopi Delima Gen2. Buah delima ini mempunyai 1001 khasiat yang berguna pada tubuh manusia. Antaranya, buah delima mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi berbanding Wain Merah dan Teh Hijau sebanyak 3 kali ganda!

Secara umumnya, antioksidan amat penting untuk mengawal radikal bebas dalam badan di mana ia boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik. Antioksidan bertindak untuk mengekalkan dan membaiki sel-sel rosak. Di samping, biji buah delima juga kaya dengan sumber vitamin yang berguna seperti Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Asid Folik, Serat, Kalium, Besi dan Kalsium! Hanya secawan kopi dan anda telah melengkapi separuh keperluan nutrisi harian tubuh badan anda.

 

Buah-Delima

Bukan itu sahaja, pengambilan biji buah delima atau kopi delima ini mampu mencegah masalah jantung dan mengurangkan risiko strok serta serangan jantung. Hal ini demikian kerana biji buah delima dapat membantu meningkatkan peredaran darah, mengurangkan tekanan darah, memperbaiki peredaran darah di dalam jantung, mengekalkan tahap kolestrol yang baik dan mengurangkan plak arteri.

Selain itu, biji buah delima ini mampu digunakan untuk merawat artritis atau sakit sendi, osteoporosis, kulit sensitif, sakit tekak, cacing pita, masalah penghadaman, darah kotor dan kencing manis.

Kopi Delima Gen2 mempunyai antioksidan yang tinggi dan berupaya melindungi kelenjar prostat, payu dara, organ paru-paru, jantung atau sistem kardiovaskular. Selain itu, ia juga boleh memperbaiki & mengembalikan kesihatan “Miss V” bagi perempuan.

Bagaimana cara untuk order?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu hubungi kami di 0172179199 (Zaharil) . Atau anda boleh kunjungi kedai kami di alamat berikut:-

MyLabuan Enterprise
Lot 300, 1st Floor Taman Pasir Putih PH4
Jalan Gorongon, Putatan
88200 Kota Kinabalu, Sabah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *