MyLabuan Web Hosting Service

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

MyLabuan Hosting menyediakan perkhidmatan Penyediaan Laman Web, Perkhidmatan Email, Pendaftaran Domain dengan cara pembayaran bulanan atau tahunan dengan kadar yang berpatutan.

Jika anda mempunya perniagaan dan sudah pasti anda ingin mempamirkan profile perniagaan anda di laman web supaya memudahkan pelanggan ataupun potensi pelanggan yang ingin membeli barangan atau perkhidmatan anda.

Walau pun kebanyakkan peniaga menggunakan kaedah termurah dengan menggunakan FB Sendiri atau FB Pages untuk promosi barangan dan perkhidmatan anda adakah anda pernahkah anda terfikir jika tiba-tiba akaun FB atau Pages anda di "Delete" atau DIGhaibkan" oleh FB?

Jika anda ada lama web sendiri atau domain sendiri maka ianya mudah untuk anda mengujudkan link baru ke Laman Web anda dan pelanggan masih boleh lihat barangan & perkhidmatan anda walaupun tanpa FB.

# Jika anda berniaga dengan menggunakan FB sepenuhnya, sila ambil perhatian tentang 3 perkara seperti dibawah :
1 – Kita menumpang di FB. Tiada kuasa mutlak pada kita. Bila-bila masa bisnes kita boleh di’ghaib’kan
2 – Wajib kumpul database sendiri. Sekurang-kurangnya rekod dalam Excel. Lebih bagus guna sistem autoresponder. Bila bisnes kita di’ghaib’kan, kita masih ada ASET prospek + pelanggan
3 – Wajib ada web sendiri untuk teruskan perniagaan TANPA FB,
# Biar semua berada dalam kawalan anda. Jika tiba-tiba bisnes anda di’ghaib’kan di FB, anda dah bersedia dan tenang

Biasanya peniaga akan tulis : [http://www.facebook.com/namasyarikatanda]
Bukankah lebih baik jika anda hanya iklankan seperti : [http://fb.namasyarikatanda.com] atau [http://fb.namasyarikatanda.com.my] ianya lebih pendek dan mudah diingati malah ianya menaikkan imej syarikat anda bahawa syarikat anda tidak menggunakan perkhidmatan PERCUMA dan ianya memudahkan anda memindahkan akses pelanggan jika FB anda "DiGhaibkan".

Sebagai sebuah syarikat yang besar, takkan anda ingin tulis di business card [namasyarikat@gmail.com] atau [namasyarikat@yahoo.com]?
Bukankan lebih baik email anda seperti ini : [sales@namasyarikat.com] / [marketing@namasyarikat.com.my]

Jika anda memerlukan perkhidmatan seperti diatas untuk kepentingan dan imej syarikat anda boleh hubungi kami

1 ) MyLabuan Enterprise (MyLabuan Hosting)
Lot 300, 1st Floor Taman Pasir Putih PH4
Jln Gorongon, Putatan
88200 Kota Kinabalu Sabah

Website : http://www.mylabuan.com

Atau boleh Call/SMS/WhatsApp/WeeChat : 60172179199