Stevia RCC ads

Cara terbaik adalah BERTUKAR dari GULA kepada STEVIA.

Ingat Stevia Lupakan GULA

Apakah STEVIA?

Ciri paling unik mengenai Stevia ialah ia merupakan pemanis semula jadi yang tidak mengandungi kalori. Di percayai secara tradisional, stevia mengandungi sifar kalori, lemak, kolestrol, gula dan karbohidrat. Ekstrak stevia dikatakan 300 kali lebih manis dari gula biasa. Ciri ini telah menarik minat para pengkaji untuk menjalankan kajian terhadap Stevia. Stevia terbukti telah membantu ramai pengguna yang menggunakan secara tetap memberi kesan positif terhadap kehidupan seharian mereka. Malahan, ada di antara mereka yang menjadikan stevia sebagai minuman pemanis minuman harian mereka. Stevia membantu untuk mengekalkan tubuh badan menjadi lebih bertenaga dan segar. Sebagai salah satu pengguna tetap Stevia, saya amat berpuas hati dengan hasil positif diberikan!


Interested to make your own income without investing money ? Join us now! We are currently looking for someone like you to be part of our dropship agents. Click here to get more information about our dropship product. MyLabuan Enterprise Dropship Agent NEEDED!


Kami menawarkan 2 packages untuk anda yang ingin berubah cara hidup anda daripada pengambilan GULA kepada STEVIA.

Packages 1 (Multi Level Marketing)

  • Packages ini sesuai jika anda memang biasa dan faham tentang MLM dan bersedia untuk berusaha supaya mencapai pendapatan ribuan ringgit setiap bulan dengan Modal Serendah RM145 - RM1015

Packages 2 ( Pembelian Runcit )

  • Packages ini sesuai untuk anda yang ingin berubah kepada cara hidup sihat dengan menggantikan GULA kepada STEVIA.
  • Sebotol Stevia : RM55 dan pada keadaan biasa boleh guna dalam sebulan atau lebih.

Kelebihan & Keistimewaan Bersama kami sebagai RAKAN NIAGA DI RCC GLOBAL

  • Tabung Kebajikkan iaitu RM500 (Mengikut Tahap Kecederaan atau Bencana)
  • Menebus mata ganjaran dengan pelbagai barangan seperti barangan elektrik, telefon pintar, Samsung Galaxy tab dan sebagainya.
  • Membeli belah PERCUMA dengan Baucer Giant
  • Pakej percutian 3 hari 2 malam beserta 2 tiket Air Asia @ UMRAH secara percuma
  • Boleh mula berniaga bersama RCC2U dengan modal serendah RM145 – RM1015 dan menikmati komisen sehingga RM1000 – RM7000 sehari (bagi yang minat berniaga sahaja)
  • Reward Point untuk anda dapat Laptop, IPad, dan lain2. Yang paling penting ianya TIADA TARIKH LUPUT boleh diwarisi. Sedangkan jika amalkan pengambilan GULA awak hanya dapat penyakit.

Peluang diatas terbuka pada anda selama anda berhenti GULA dan bertukar pada RCC STEVIA.

Jika ada sebarang pertanyaan boleh ke kedai kami :

1 ) MyLabuan Enterprise
Lot 300, 1st Floor TMN Pasir Putih PH4
Jln Gorongon, Putatan
88200 Kota Kinabalu, Sabah

2 ) TAMU Jln Gaya (Lintasan Dasoka)
Setiap Hari Ahad : 7:00AM Hingga 12:30PM

Berminat? Hubungi saya di 017 2179199 (Zaharil) untuk mendapatkan info lanjut tentang penggunaan harian dan cara yang berkesan untuk dijadikan amalan seharian atau anda boleh datang ke kedai kami di alamat yang telah disediakan.

Interested to make your own business website? click here for more information "Web Hosting". Thank you very much for your attention! MyLabuan Web Hosting Button

Don't forget to share! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *