Servis design logo harga bajet? Betul ka?!

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para pengujung MyLabuan Enterprise~

Inginkan logo untuk perniagaan anda sendiri? atau anda ingin logo untuk kegunaan peribadi? Tidak ada kemahiran menggunakan adobe illustrator atau photoshop?! Kami ada menyediakan servis designing logo untuk anda ! Jangan lepaskan peluang ini !!

Cas untuk designing logo adalah RM 80 sahaja 

  • 3 jenis design logo mengikut citarasa atau rough sketch anda
  • Konsultan akan diberikan berkaitan designing logo anda
  • Tidak ada cas tambahan.

Mengapa pentingnya ada mempunyai logo branding terutama yang mempunyai perniagaan sendiri? Secara ringkasnya, logo branding anda menunjukkan anda seorang yang serius untuk memperkembangkan produk branding anda lebih besar dan jauh! Logo branding tidak boleh diambil remeh kerana ia juga melambangkan anda sebagai seorang yang serius untuk bergiat dalam perniagaan yang anda lakukan.

Selain itu, logo branding juga melambangkan ‘first impression‘ tentang perniagaan anda kepada masyrakat di luar sana yang bakal menjadi pelanggan anda. “Visual” adalah amat penting sekali ketika kita membuat presentation tentang produk kita pada khalayak ramai samada online mahupun in crowd. 

Perkara yang penting ketika membuat design logo branding adalah logo itu adalah Mudah Difahami. Maksud mudah difahami adalah melalui logo branding itu, kita dapat kenali jenis perniagaan atau servis yang anda ingin lakukan.  Oleh itu, kami menyediakan servis grafik design ini bagi merealisasikan imaginasi logo branding anda menjadi kenyataan. Kami akan cuba sedaya-upaya untuk mencapai target diberi.

Anda bila lagi? Rebut peluang ini untuk dapatkan design logo yang terbaik untuk branding business anda! 

Berminat untuk mendapatkan servis ini? Hubungi kami!

Antara koleksi logo yang telah kami lakukan...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *