fbpx

Cetak Tanda Dilarang Merokok | Printing

Servis Tanda Dilarang Merokok | Kota Kinabalu
Pengenalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para followers RizQi Copy Centre. Pada hari ini, kami ingin memperkenalkan salah satu servis cetak yang tidak asing lagi iaitu Servis Cetak Tanda Dilarang Merokok. Pada awal Januari 2019, Kementerian Kesihatan Malaysia telah mengeluarkan arahan pada premis-premis yang menghidangkan makanan & minuman, kawasan awam, kenderaan awam dan lain-lain telah diwajibkan untuk menampal tanda dilarang merokok di premis perniagaan mahupun kenderaan awam seperti bas dan teksi.

Oleh itu, kami sedar masih ramai peniaga-peniaga yang tidak mempunyai akses untuk memiliki tanda dilarang merokok tersebut kerana kos yang tinggi. Namun begitu, anda tidak perlu risau terutama kawasan Kota Kinabalu, Putatan, Petagas dan Penampang kerana kami menyediakan servis cetak tanda dilarang merokok pada harga yang cukup murah dan berpatutan!

Gambar di atas adalah contoh servis cetak tanda dilarang merokok yang kami lakukan iaitu bersaiz A3. Bukan itu sahaja, bagi melindungi warna agar ia tidak pudar dan rosak disebabkan perubahan cuaca, kami telah melaminasikan (laminating) ia agar bebas daripada rosak. Saiz tanda dilarang merokok adalah 29.7 cm x 42.0 cm iaitu standard saiz kertas A3. Jika anda berminat untuk memiliknya, boleh hubungi 0109525193 untuk mendapatkan tempahan. 

HARGA keseluruhan untuk printing + laminating hanyalah RM 13.00 sahaja! Kami mengalakkan anda datang terus ke kedai kami dan lakukan tempahan. Proses pembikinan hanyalah 15 minit sahaja! Bah, apa tunggu lagi warga Kota Kinabalu? Rebutlah peluang anda sekarang untuk memilikinya! Terima kasih!

Don't Forget to Share!
Penulis Blog
Mohd Faaiz

Hi! Selamat datang ke ruangan Design & Talk blog. Ruagan blog ini bertujuan untuk memberikan pendedahan pada anda tentang kepentingan dan elemen-elemen penting yang perlu di dalam perniagaan.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email:- mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz . Sebarang pertanyaan berkenaan servis boleh dilakukan.

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0198813858 untuk mendapatkan info lanjut.

Jika anda ingin melihat atau menghubungi kami melalui facebook, tekan sahaja icon "Facebook" ini. Like & Follow Us!

Ruangan Komen