fbpx

Cetak Stiker Kota Kinabalu | Design Sendiri

Cetak Stiker Kota Kinabalu | Design Sendiri
Pengenalan Servis

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para pelanggan yang dihormati. RizQi Copy Centre kini menyediakan perkhidmatan servis cetak sticker pada harga yang cukup rendah dan mampu milik. Servis ini adalah khusus pada anda yang sudah mempunyai design sendiri dalam bentuk jpeg / ai. / psd. / cdr.  dan juga pdf file.

Tujuannya adalah untuk memudahkan pada anda yang mempunyai kreativiti tersendiri untuk memperluaskan lagi pengaruh anda sebagai seorang Freelance Designer atau apa sahaja bidang yang anda ceburi serta meningkatkan lagi jualan anda. Anda perlukan serivs cetak? Kami akan membantu anda! Jangan risau, harga adalah cukup rendah dan berpatutan.

Senarai Harga Cetak
Mirrorcoat Sticker
PVC & Transparency Sticker
Die-Cut (Optional)
Contoh Die-Cut Sticker

Jika anda berminat untuk menggunakan servis cetak stiker ini, anda boleh hubungi saya di 0172179199 untuk info lanjut atau anda boleh terus ke kedai kami di Taman Friendship Phase 3, Petagas dan terus berjumpa designer kami untuk membincangkan harga lebih lanjut. Anda juga boleh email kepada kami di mylabuancc@gmail.com untuk mendapat sebutharga (quotation) bagi servis ini. Anda boleh rujuk peta di bawah untuk mengetahui di mana lokasi kedai kami terletak. Terima kasih!

Pada anda yang masih tercari-cari di mana design dan printing sticker yang memberikan harga mampu milik dan berpatutan, boleh rujuk halaman servis cetak sticker kami dengan menekan butang di bawah ini :-

Don't Forget to Share!
Penulis Blog
Mohd Faaiz

Hi! Selamat datang ke ruangan Design & Talk blog. Ruagan blog ini bertujuan untuk memberikan pendedahan pada anda tentang kepentingan dan elemen-elemen penting yang perlu di dalam perniagaan.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email:- mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz . Sebarang pertanyaan berkenaan servis boleh dilakukan.

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0198813858 untuk mendapatkan info lanjut.

Jika anda ingin melihat atau menghubungi kami melalui facebook, tekan sahaja icon "Facebook" ini. Like & Follow Us!

Ruangan Komen