fbpx

Cetak Sticker Nama | Sticker Sekolah

Pastinya anda berasa pening sebagai ibu bapa apabila barangan sekolah anak-anak mula hilang satu persatu pada musim persekolah, bukan? Servis ini pasti menyelesaikan masalah anda hadapi! Baca info lanjut di bawah tentang servis cetak sticker nama ini.

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada para anda yang sedang melayari laman web kami! Musim sekolah sudah pun tiba, pastinya anda sebagai seorang ibu atau seorang bapa akan rasa pening apabila alat tulis atau perkakas mereka hilang pada minggu pertama persekolahan, bukan? Oleh itu, kami menyediakan servis pencetakan sticker nama pada harga yang cukup rendah dan berpatutan iaitu serendah RM 10.00 sahaja.

Jika anda berminat untuk memiliki sticker nama tersebut, anda boleh hubungi kami di 0109525193. Sebelum anda hubungi kami, anda lihatlah dahulu beberapa jenis tulisan atau font yang kami sediakan untuk servis ini. Terdapat 8 jenis font yang menarik untuk anda pilih dan gunakan.

Selepas itu, anda hubungi kami di no. tertera di atas melalui aplikasi WhatsApp pada bila-bila masa sahaja! Kami juga melakukan penghantaran ke seluruh pelusuk Malaysia! Cas pengeposan akan dikenakan mengikut kadar yang telah ditetapkan oleh syarikat kurier, Pos Laju Malaysia.

Servis Sticker Nama | Kota Kinabalu, Sabah
Ciri-Ciri Servis Cetak
Kualiti Terjamin

Kami memastikan kualiti hasil cetakan sticker nama adalah yang terbaik dan menepati standard sticker nama yang terdapat di pasaran.

Warna Tidak Pudar

Kami memastikan toner warna yang digunakan adalah berkualiti tinggi dan terjamin daripada pudar ketika ia dicetak dan dihantar kepada pelanggan.

Pantas dan Cekap

Kami juga memastikan tempoh menyiapkan tempahan sticker nama adalah kurang daripada sehari dan ia boleh dihantar sebaik sahaja ia siap dicetak.

8 Jenis Pilihan Font yang Menarik!
Pemilihan font?

Adakah anda kurang pasti untuk memilih jenis font yang disediakan oleh kami atau anda mempunyai design font yang tersendiri anda ingin gunakan pada sticker nama ini?

Pertama sekali, jika anda menghadapi masalah untuk memilih jenis font yang sesuai pada umur pra-sekolah atau sekolah rendah, saya galakkan anda untuk memilih Code D atau secara amnya ia dikenali sebagai Comic Sans! Ia tampak lebih menarik dan kelihatan ceria. Ia merupakan font yang sering digunakan oleh pelanggan-pelanggan kami.

Seterusnya, andai kata anda mempunyai design font yang tersendiri anda ingin gunakan, anda boleh berikan nama font tersebut dan kami akan cuba untuk memberikan design sticker nama itu dalam tempoh yang terdekat bagi memastikan ia adalah sama sepertimana yang anda inginkan.

Walau bagaimanapun, anda juga harus memilih font yang jelas dan mudah difahami oleh anak-anak anda agar ia tidak menberi kesukaran pada mereka untuk mengenalpasti alat-tulis dan perkakas persekolahan mereka.

Anda boleh hubungi kami melalui aplikasi WhatsApp di 0109525193 atau email di mylabuancc@gmail.com.

Harga Servis & Cetak
Sticker Nama
Harga : RM 10.00 / sekeping
Sticker Nama Budak Sekolah Rendah
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Shop Lot No. 9, Wisma TJ&R,
Putatan Square, Jalan JKR,
88200 Kota Kinabalu, Sabah.

Isnin - Sabtu : 9.30 Pagi hingga 6 Petang
Ahad & Cuti Umum : Tutup
Pick-Up Order : Hubungi 0109525193

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 0109525193 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.