fbpx

Cetak Risalah & Brosur | Murah, Pantas, Kreatif

Risalah atau lebih dikenali sebagai flyers merupakan salah satu senjata utama yang digunakan oleh setiap ahli peniagaan untuk mendedahkan atau mempersembahkan produk dan servis yang telah mereka sediakan.

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Risalah merupakan salah satu cara untuk kita memperkenalkan servis atau produk pada orang ramai tentang perniagaan kita jalankan. Cara ini telah digunakan oleh setiap jenis lapisan perniagaan sama ada yang baru berjinak di dalam bidang perniagaan mahupun syarikat perniagaan yang telah berjaya berkembang luas ke seluruh negara.

Risalah atau Flyers kebiasaanya digunakan untuk kegunaan umum dalam memperkenalkan servis dan produk manakala Brosur atau Brochure digunakan untuk kegunaan pengagihan sumber informasi berkenaan pengetahuan umum pada khalayak ramai. Contohnya, anda akan dapat lihat beberapa booth pendidikan menyediakan ruang khas untuk anda mengambil brosur informasi berkenaan universiti tersebut serta info lanjut tentang syarat-syarat kemasukan ke sesebuah universiti.

Oleh itu, masing-masing memainkan peranan yang berbeza namun tujuannya adalah sama iaitu menyampaikan maklumat atau informasi pada penerima tersebut.

Cetak Risalah | Murah, Pantas, Kreatif
Ciri-Ciri Servis Rekabentuk & Cetak
Kualiti Terjamin

Memastikan kualiti rekabentuk (design) adalah berkualiti tinggi dan menepati citarasa anda berdasarkan tema diberikan. Mudah untuk difahami dan menarik perhatian.

Visual Berkualiti Tinggi

Mengutamakan visual yang mampu meningkatkan imej perniagaan anda ke tahap global. Memastikan visual rekabentuk adalah bersesuaian pada penerima tersebut.

Pantas dan Cekap

Memastikan tempoh menyiapkan tempahan adalah tepat pada waktu yang telah ditetapkan. Penambahan waktu dilakukan jika diperlukan sahaja bagi urusan berkaitan design.

Harga Servis & Cetak
Single-Sided Flyers

Diskaun akan diberikan jika anda membuat tempahan pada jumlah yang ditetapkan. Namun begitu, kami tidak menetapkan jumlah tempahan diperlukan untuk pencetakkan. 

Harga : RM 1.50 / sehelai

Cetak Risalah | Murah, Pantas, Kreatif
Double-Sided Flyers

Diskaun akan diberikan jika anda membuat tempahan pada jumlah yang ditetapkan. Namun begitu, kami tidak menetapkan jumlah tempahan diperlukan untuk pencetakkan. 

Harga : RM 3.00 / sehelai
Cetak Risalah | Murah, Pantas, Kreatif
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Lot No. 6, 1st Floor Putatan Court,
Putatan Square PH II, Lrg Putat 1,
88200 Putatan, Sabah.

Isnin - Sabtu : 9.30 Pagi hingga 6 Petang
Ahad & Cuti Umum : Tutup
Pick-Up Order : Hubungi 0109525193

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 088-338083 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.