fbpx

Cetak Banner Bunting | Murah & Berkualiti

Banner atau Bunting merupakan salah satu cara untuk anda memperkenalkan produk atau servis atau apa sahaja mesej ingin disampaikan dengan mudah dan padat kepada orang ramai.

Berminat untuk menempahnya?
Pengenalan

Banner dan Bunting merupakan suatu barang yang menjadi keperluan pada peniaga-peniaga di luar sana malah ia juga digunakan oleh syarikat-syarikat korprat untuk memperkenalkan servis atau produk terbaru mereka.

Selain itu, banner & bunting ini juga merupakan salah satu cara untuk anda memperkenalkan peniagaan anda dengan visual yang menarik perhatian serta padat dengan mesej hendak disampaikan pada orang ramai. Ia turut digunakan dalam pelbagai jenis kegunaan seperti pengiklanan servis, pembukaan cawangan baru, anjuran karnival dan lain-lain.

Oleh itu, banner & bunting sangat memainkan peranan penting dalam menjalankan peniagaan terutama peniaga-peniaga muda yang baru sahaja berjinak dalam dunia perniagaan. Ayuh perkenalkan peniagaan anda di kawasan peniagaan anda sekarang juga! Hubungi 0198813858 untuk mendapatkan info lanjut berkenaan servis ini.

Cetak Banner & Bunting | Murah & Berkualiti
Ciri-Ciri Servis Rekabentuk & Cetak
Kualiti Terjamin

Memastikan kualiti hasil cetakan bunting / banner adalah berkualiti tinggi. Memastikan kualiti kain adalah dalam keadaan baik.

Visual Berkualiti Tinggi

Memastikan visual pada banner / bunting itu adalah berkualiti dan tidak menyerupai mana-mana design yang terdapat diluar sana.

Pantas dan Cekap

Memastikan tempoh tempahan disiapkan adalah dalam 2-3 hari bekerja berdasarkan jumlah tempahan diberikan oleh pelanggan.

Harga Servis & Cetak
T-Stand Bunting / Banner

Terbuka untuk tempahan pengiklanan perniagaan, majlis perkahwinan, acara anjuran syarikat atau apa sahaja program yang ingin dilakukan. Kami bersedia menjadi penyumbang pada kejayaan untuk apa sahaja program dilakukan.

Harga : RM 5.00/per square feet
T-Stand Bunting | Servis Banner Bunting | Murah & Berkualiti

Gambar adalah sekadar contoh sahaja

Pelbagai RekaBentuk yang Menawan
Design Bunting Coway | MyLabuan Copy Centre
Sample Design Bunting | MyLabuan Copy Centre
Cara Tempahan Servis

Anda boleh kunjungi kedai kami yang terletak di alamat seperti berikut:-

Lot No. 6, 1st Floor Putatan Court,
Putatan Square PH II, Lrg Putat 1,
88200 Putatan, Sabah.

Isnin - Sabtu : 9.30 Pagi hingga 6 Petang
Ahad & Cuti Umum : Tutup
Pick-Up Order : Hubungi 0109525193

Jika anda ingin menempah atau membuat sebarang pertanyaan tentang servis ini, hubungi 088-338083 untuk mendapatkan info lanjut.

Khidmat Pelanggan

Anda boleh hubungi kami menerusi email iaitu mylabuancc@gmail.com atau sales@mylabuan.biz. 24 Jam secara online.