fbpx

Design & Talk Blog | Kelebihan Flyers dalam Perniagaan

Servis Cetak Bunting dan Banner

Mencari tempat menawarkan pada harga yang rendah untuk bunting anda? Mencari tempat menawarkan pada harga yang rendah untuk design bunting anda??? MyLabuan Copy Centre menyediakan servis printing + designing untuk bunting pada harga yang berpatutan pada bajet anda!

Kenapa bunting itu penting untuk perniagaan ? Ianya merupakan salah satu cara untuk menarik orang ramai yang mungkin bakal menjadi pelanggan tetap anda! Oleh itu, bunting merupakan salah satu cara untuk mengkhabarkan pada masyrakat di luar sana tentang perniagaan anda.

Terdapat beberapa element penting yang perlu dimasukan ke dalam design bunting anda iaitu tagline perniagaan anda. Tagline? Apakah dimaksudkan dengan tagline? Tagline ini lebih dikenali sebagai slogan yang anda gunakan untuk perniagaan anda. Contoh tagline adalah Canon “Delighting You Always”. Slogan ini menunjukkan anda lebih serius untuk memperkembangkan perniagaan anda lebih jauh dan fokus pada perniagaan anda.

Selain itu, design yang menarik dan mudah difahami merupakan element yang ramai di antara kita terlepas pandangan kerana VISUAL juga memainkan peranan penting pada orang ramai. Jika anda membuat tempahan di tempat kami, jangan risau! kami pasti akan memberikan 2-3 design untuk bunting anda berdasarkan tema perniagaan anda.

Akhir sekali, pemilihan jenis font juga memainkan peranan untuk orang ramai membacanya dan memahaminya. Pemilihan font yang kurang jelas untuk dibaca akan mengurangkan peluang anda untuk memperkenalkan perniagaan pada orang ramai di luar sana yang mungkin menjadi bakal pelanggan tetap anda. Oleh itu, mesej yang ingin di sampaikan haruslah mudah difahami dan tepat.

Bah~ apa lagi! Jom tempah bunting perniagaan anda di RizQi Copy Centre.

Info lanjut boleh hubungi kami di 0198813858 atau boleh kunjungi laman utama penerangan servis cetak bunting dan banner.

Don't Forget to Share!
Ruangan Komen