MyLabuan Enterprise didaftarkan pada April 2013 dan secara umumnya perniagaan ini berasaskan produk kesihatan dan kecantikkan dan pihak kami juga menyediakan perkhidmatan server dan email termasuk penyelenggaraan modem, router dan berbagai lagi. Memandangkan keperluan semasa dan makin ramai peminat kucing yang merasa tekanan sebab kos rawatan kucing di klinik-klinik swasta agak tinggi dan tambahan kos sara hidup sekarang semakin tinggi.
Berdasarkan pada keadaan kos sara hidup yang semakin tinggi kami memulakan perniagaan menjual Produk Penjagaan Kesihatan Haiwan terutamanya kucing dengan kaedah penjagaan kesihatan kucing dengan kadar yang lebih minima serta mampu mengurangkan kebergantungan kepada Klinik-Klinik Haiwan semata-mata.
Pihak kami menjual Produk Rawatan Alternatif untuk kucing seperti :
# AMHO (Air Minuman Haiwan Organik) : Menguatkan AntiBodi Haiwan
# Krim Herba : Kegunaan Luaran menggunakan Herba Semulajadi untuk rawatan Kurap, Luka atau Fungus.
# MeowQu Spray : Kegunaan Luaran menggunakan Bahan Organik untuk mencegas kutu melekat pada kulit haiwan.
Berbagai produk kami mempunyai kemampuan tersendiri dan bila digabungkan sebagai pemakanan, minuman atau semburan harian kucing, arnab, anjing, ayam atau burung ianya akan mencantikkan, mengemukkan dan mengebukan haiwan peliharaan anda. Gabungan produk ini juga mampu membersihkan sistem organ dalaman haiwan peliharaan anda untuk MENCEGAH masalah cirit-birit, kencing darah, sembelit, masalah usus, saluran kencing tersumbat dan berbagai lagi.
Selain daripada Penjualan Produk Penjagaan Kesihatan untuk Haiwan dan Manusia,
Pihak kami juga menjalankan perniagaan fotokopi dan percetakkan seperti Percetakkan Kad Perniagaan, Percetakkan Sticker, Percetakkan Menu Makanan/Minuman untuk Restoren, Percetakkan Kad Kahwin & Jemputan, Percetakkan TAG Nama pada Pakaian dan Tudung serta Banner & Bunting, Percetakkan T/Shirt dan lain-lain.
Lokasi Kedai Kami :
Lokasi MeowQu Pets
Pelan Lokasi Kedai MeowQu Pets
MyLabuan Enterprise (MeowQu Pets)
No Pendaftaran : PTT/2016/938
Lot 300, 1st Floor Taman Pasir Putih PH4
Putatan
88200 Kota Kinabalu, Sabah
Sebarang pertanyaan : Call / SMS / WhatsApp : 017-2179199
Atau boleh lawati MeowQu Pages : http://www.meowqu.com
Enjoy this article? Don't forget to share!

Leave a Reply