Mengenali Kami

MyLabuan Enterprise didaftarkan pada April 2013 dan secara umumnya perniagaan ini berasaskan produk kesihatan dan kecantikkan dan pihak kami juga menyediakan perkhidmatan server dan email termasuk penyelenggaraan modem, router dan berbagai lagi. Memandangkan keperluan semasa dan makin ramai peminat kucing yang merasa tekanan sebab kos rawatan kucing di klinik-klinik swasta agak tinggi dan tambahan kos sara hidup sekarang semakin tinggi.
Berdasarkan pada keadaan kos sara hidup yang semakin tinggi kami memulakan perniagaan menjual Produk Kesihatan Haiwan terutamanya kucing dengan kaedah penjagaan kesihatan kucing dengan kadar yang lebih minima dan mengurangkan kebergantungan kepada Klinik-Klinik Haiwan semata-mata.
Pihak kami menjual Produk Rawatan Alternatif untuk kucing seperti :
# Nut3Gro
# AMHO (Air Minuman Haiwan Organik)
Kedua-dua produk ini mempunyai kemampuan tersendiri dan bila digabungkan sebagai pemakanan, minuman atau semburan harian kucing, arnab, anjing, ayam atau burung ianya akan mencantikkan, mengemukkan dan mengebukan haiwan peliharaan anda. Kedua-dua produk ini juga mampu membersihkan sistem organ dalaman haiwan peliharaan anda untuk MENCEGAH masalah cirit-birit, kencing darah, sembelit, batu karang, saluran kencing tersumbat dan berbagai lagi.
Perbezaan Produk Ini :
# Nut3Gro : Perlu dibancuh dan dicampurkan dengan Air Bersih (TANPA KLORIN)
# AMHO (Air Minuman Haiwan Organik) : TIDAK PERLU CAMPUR AIR sebab sudah dibancuh dengan sukatan yang sesuai untuk minuman haiwan.
Selain daripada Penjualan Produk Penjagaan Kesihatan untuk Haiwan dan Manusia,
Pihak kami juga menjalankan perniagaan fotokopi dan percetakkan seperti Percetakkan Kad Perniagaan, Percetakkan Sticker, Percetakkan Kad Kahwin & Jemputan, Percetakkan TAG Nama pada Pakaian dan Tudung serta Banner & Bunting, Percetakkan T/Shirt dan lain-lain.
Lokasi Kedai Kami :
Lokasi MeowQu Pets

Pelan Lokasi Kedai MeowQu Pets

MyLabuan Enterprise (MeowQu Pets)
No Pendaftaran : PTT/2016/938
Lot 300, 1st Floor Taman Pasir Putih PH4
Putatan
88200 Kota Kinabalu, Sabah
Sebarang pertanyaan : Call / SMS / WhatsApp : 017-2179199
Atau boleh lawati MeowQu Pages : http://www.meowqu.com

Leave a Reply