Sticker atau Label Produk dan Perkhidmatan

Posted on Posted in Design & Printing

Assalamualaikum, Salam Sejahtera

# Kenapa Sticker atau Label PENTING pada produk kita sendiri?

Kebelakangan ini kita boleh perhatikan ramai sungguh usahawan muda dilahirkan. Ramai remaja dan anak muda yang menyimpan cita-cita nak buka perniagaan sendiri setelah mata sering disogokkan dengan imej usahawan popular yang kaya dan berjaya. Kita berusaha dan kita dapat menghasilkan sesuatu produk kita sendiri tapi kita lupa untuk mempamirkan nama kita agar senang orang hubungi kembali.

Biar sedap mana sekali pun kalau tiada sticker atau label di setiap apa yg kita usahakan maka akan tenggalamlah usaha kita. Malah ada juga disediakan Sticker atau Label tapi masalahnya kurang berkualiti dan mudah luntur hingga hilang segala maklumat penting untuk pelanggan hubungi kita semula.

Hal ini menunjukkan pentingnya Sticker pada produk atau perkhidmatan anda. Apabila Anda memiliki dan menjual produk makanan, pastikan tidak lupa mengiklankan jenama sendiri.

Untuk yang tengah mencari Sticker atau Label, pihak kami MYLABUAN Copy Center ada membuat perkhidmatan ini. Contoh seperti dibawah ini.

Pihak kami mencetak Sticker yang kalis air dan tidak akan luntur jika di simpan produk anda dalan freezer atau peti sejuk dan kami juga ada mencetak Transparency Sticker.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami…

Jadi jangan tunggu lama2 bah, Datanglah ke Kedai Kami 😉

MYLABUAN ENTERPRISE
Lot 300, 1st Floor,
Taman Pasir Putih Phase 4, Putatan.
88200 Kota Kinabalu, Sabah.

Call / SMS / WhatsApp -: 017 217 9199

Enjoy this article? Don't forget to share!